Pixelance lanceert, opnieuw uitgevonden.

Het is eindelijk tijd dat Pixelance, op de juiste manier, mensen helpt hun verhalen te delen met de buitenwereld. Een half jaar geleden is Pixelance officieel gestart en sindsdien hebben we al verschillende partners enorm geholpen door hen digitaal te ontzorgen en te ondersteunen bij het vertellen van hun unieke verhaal.

Echter, intern misten we een gevoel van visie, een duidelijke werkwijze en de reden waarom we iedere dag weer uit ons bed komen. Het voelde niet goed en niet juist. Daarom zijn we helemaal teruggegaan naar de basis: waarom bestaan we en waarom doen we wat we iedere dag doen? Wat inspireert ons nu, waardoor we elke dag doen wat ons gelukkig maakt? Na een lange zoektocht naar onszelf zijn we eindelijk op een fantastisch pad terechtgekomen.

 


Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen, of het nu via een website is, een eigen merkidentiteit of een bepaalde strategie. Bij Pixelance willen we die verhalen vertellen en jou helpen dit verhaal naar buiten te brengen. We vinden het belangrijk dat jij je kunt uiten op elke mogelijke manier. We willen mensen raken met jouw verhaal, hen aan het denken zetten en uiteindelijk inspireren of motiveren. Dat is waar we voor staan en waar we ons iedere dag weer voor inzetten.


Pixelance groeit. In het afgelopen half jaar hebben we een aantal geweldige partners leren kennen die ons het vertrouwen hebben gegeven om hen te helpen bij hun digitale vraagstukken. Een woord van dank aan alle partners die met ons die prachtige samenwerking zijn aangegaan.


Er staat een hele mooie reis gepland met ontzettend toffe en creatieve projecten, waar we intern niet op kunnen wachten. Uiteraard nemen we jullie mee op deze reis via onze socials.

Welkom bij het nieuwe Pixelance. 👏

Aanbevolen stories

5 tips voor een succesvolle rebranding

5 juni 2024

Pixelance lanceert, opnieuw uitgevonden.

30 mei 2024

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

De digitale wereld veranderd elke dag. Toch proberen we vooruit te blijven lopen. In onze nieuwsbrief schrijven we wat ons bezig houd, met welke projecten we aan het werk zijn en delen we onze inzichten op het gebied van digitale marketing. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf jezelf ontwikkelen met onze tips en interessante artikelen.

Actualiteiten & projecten

Blijf op de hoogte waar Pixelance zich mee bezig houdt.

Onze inzichten & kennis

Wie weet steek je wat van onze kennis op!

Volg je ons al op Social Media?

Nog niet? Dan is het hoog tijd dat je ons gaat volgen. Je vind er diverse inspirerende en interessante posts. We zien je daar!

Gelukt!

Je bent vanaf nu succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief!